Kotisiivous

Viikkosiivous

VIIKKOSIIVOUS on säännöllinen palvelu, jolla pidetään yllä järjestystä ja siisteyttä kotona. Se ei ole yhtä kattava kuin suursiivous, mutta viikkosiivouksella kotisi pysyy puhtaana ja siistinä. Viikkosiivouksen voi tilata esimerkiksi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vain kerran kuukaudessa.

*Huom! Hinnat koskevat normaalia ylläpitosiivousta. Jos säännöllisestä siivouksesta on kulunut pidemmän aikaa, suosittelemme alkuun suursiivouksen tilaamista.

Suursiivous

SUURSIIVOUS on perusteellinen palvelu, jossa koti käydään läpi lattiasta kattoon. Se pitää sisällään koko kodin huolellisen siivouksen. Suursiivous sopii hyvin esimerkiksi pitkän siivoustauon jälkeen tai juhla-, joulu tai kevätsiivoukseksi.

Ikkunoiden pesu

Jätä ikkunoiden pesu ammattilaisen huoleksi ja kutsu meidät paikalle. Me huolehdimme siitä, että jälki on kirkasta ja voit keskittyä ikkunoiden pesun sijasta sinulle tärkeämpiin asioihin.

Lattian vahaukset

Säännöllinen lattian vahaus antaa lattiallesi uuden ilmeen, ja sen jälkeen lattiapinnan puhtautta on helpompi ylläpitää. Hyvin hoidetusta lattiasta lika irtoaa helpommin, ja puhtauden ylläpito helpottuu. Suositus on, että lattianvahaus kannattaa tehdä säännöllisesti ainakin kerran vuodessa.

Muuttosiivous

Muuton yhteydessä asialista on monesti pitkä. Voit tilata muuttosiivouksen uuteen tai vanhaan asuntoon ja keskittyä itse muuttotavaroiden pakkaamiseen, purkamiseen tai järjestämiseen. Muuttosiivous pitää sisällään lattioiden imuroinnin, lattioiden pyyhkimisen, kaappien ulko- ja sisäpintojen puhdistuksen sekä wc- ja suihkutilojen pesun.

Remonttisiivous

Remonttisiivous on perusteellinen palvelu, jossa koti käydään läpi lattiasta kattoon samoin kuin suursiivouksessa. Se pitää sisällään koko kodin huolellisen siivouksen. Remonttisiivouksen yhteydessä imuroidaan ja nihkeäpyyhitään myös huoneiston seinät ja katto sekä ovet ja ovien karmilistat.

Remonttisiivous on hyvä suorittaa heti remontin päätyttyä koska remontista aiheutunut hienojakoinen pöly saattaa muuten helposti levitä koko asuntoon ja asunnon sähkölaitteisiin. Koska remonttipöly on hienojakoista ja saattaa altistaa myös esim. hengityselinsairauksille. Hyvän lopputuloksen varmistamiseksi, remonttisiivous on usein hyvä jakaa kahteen erilliseen siivouskertaan.

Tilaa kotisiivous!

Pyydä siivoustarjous!