Yrityssiivous

Yrityssiivous

(taloyhtiöt, toimistotilat, liiketilat, kiinteistöt, saneeraus ja rakennuskohteet)

LS-Siivouspalvelut Oy tekee yrityssiivoukset pääkaupunkiseudun alueella ammattitaidolla ja usean vuoden kokemuksella. Me siivoamme kaiken tyyppisiä toimitiloja, yrityskiinteistöjä sekä taloyhtiöitä ja rakennuskohteita.

Yrityssiivous on sinun yrityksesi tarpeiden mukainen räätälöity palvelu, joka hoidetaan joustavasti ja huolellisesti siten, ettei työtekijäsi häiriinny. Siivoojamme ovat luotettavia ammattilaisia, jotka hoitavat työnsä huomaamattomasti ja hyvällä lopputuloksella.

Taloyhtiöt

Taloyhtiöille tarjoamme palveluita porrassiivouksesta yleisten kellaritilojen siivoukseen. Suoritamme taloyhtiöille lisäksi myös sauna- ja pesutilojen siivouksia. Tyypillisesti palvelu toteutetaan, joko yhtiön edustajan toiveiden mukaan tai se räätälöidään vastaamaan taloyhtiön tarpeita.

Toimistotilat

Toimistotilojen siivous on tyypillisesti juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöity palvelu. Siivouspalvelu toteutetaan aina joustavasti ja huolellisesti siten, ettei työtekijäsi häiriinny. Siivoojamme ovat luotettavia ammattilaisia, jotka hoitavat työnsä huomaamattomasti ja hyvällä lopputuloksella.

Liiketilat

Liiketilojen siivous on toimitilan tarpeiden mukaan räätälöity palvelu. Siivouspalvelu toteutetaan aina joustavasti ja huolellisesti siten, ettei asiakkaat tai liiketilassa työskentelevät ihmiset siitä häiriinny. Usein liiketilojen siivous on kuitenkin suositeltavaa toteuttaa liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella.

Yrityskiinteistöt

Yrityskiinteistöille tarjoamme räätälöityjä siivouspalveluita pienemmästä kiinteistöstä aina suurempien teollisuushallien siivoukseen. Tyypillisesti palvelu toteutetaan, joko kiinteistön edustajan toiveiden mukaan tai se räätälöidään vastaamaan kiinteistön tarpeita. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat autokorjaamot, tuotantolaitokset tai eri tyyppiset teollisuuskiinteistöt.

Pyydä tarjous!